Parkett Hitterdalen

798 kr/m2

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 306,22 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 25 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Kort om parkett design Hitterdalen

Parkett Hitterdalen er inspirert av det urgamle tømmeret på Heddal stavkirke. Tjærebehandlingen gjennom mange hunde år har satt sitt preg. Parkett Hitterdalen har en flott gylden glød med svake bruntoner. Gulvet har et rustikk preg med spredte kvist og  fargevariasjoner, slik en tjærebehandlet vegg utvikler seg gjennom mange år. Gulvet er av den tradisjonelle arten, og uttrykket i dette gulvet overlever de fleste trendperioder. Her kan du benytte både mørke og lyse veggfarger. Interiøret kan være alt fra industrielt til gammel stil, bare det gir kontraster til gulvet.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Hitterdalen er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med varierende spredte kvist.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Klikksystemet er også vokset for å redusere faren for knirk. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Hitterdalen produkt:

Heddal stavkirke har stått på Rygi i Heddal i mer enn 800 år. Stolt og rak ruver den i landskapet. Produktet Hitterdalen har hentet inspirasjon fra deler av treverket i kirken. Når du velger Hitterdalen, velger du derfor et lekkert og tradisjonsrikt designgulv basert på urgamle håndverkstradisjoner.

Historien om Legacy collection:

Legacy collection er en kolleksjon der vi samler og gjenskaper uttrykk fra Norges nasjonalskatter. Nasjonalskatter som er av stor betydning for Norges historie, og menneskene i den. Historie som er helt unik, og av interesse for hele verden. Nasjonalskatter så unike, at de er av betydning for hvem vi er blitt.

TresortEik
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke23kg
SorteringRustikk
Slitesjikt3mm
OverflatebehandlingMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG2 klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljermicrofas alle 4 sider

Skriv en omtale

Parkett Hitterdalen

Parkett Hitterdalen

Related Products