Parkett Kapp Linné

759 kr/m2

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 193,51 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 25 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Kapp Linné er inspirert av tundraen som preger store deler av landskapet ytterst på Isfjord mot magiske Kapp Linné. Parkett Kapp Linné har en nydelig jordfarge som heller mot en grålig nyanse, akkurat slik fargen i den tørre tundraen oppfører seg. Den udefinerbare fargen er spennende, unik og veldig anvendelig uavhengig av stilart. Her  fungerer varme både lyse og mørke veggfarger. Den arktiske tundra fargen Kapp Linn`e er endelig overført til et ekte kvalitetsgulv i europeisk eik av Nordic Flooring! Les også: The Arctic Collection blir til.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Kapp Linn`e er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med spredte kvist.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om  Kapp Linné produkt:

Ytterst ved sørkysten av Isfjorden på Svalbard ligger Kapp Linnè – den siste utposten på et helt spesielt øylandskap. Et sted som krever respekt og ærbødighet. Mot øst: Øde tundra så langt øyet kan se. Mot vest: En uendelighet av iskaldt hav.

Historien om  The arctic collection:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

TresortEik europeisk
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm
Vekt per pakke25
SorteringRustikk
OverflatebehandlingMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG2 klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljermicrofas alle 4 sider

Skriv en omtale

Parkett Kapp Linné

Parkett Kapp Linné

FDV dokumentasjon AC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (645.07k)

Related Products