Halvor Bakke Parkett Gaustatoppen

849 kr/m2

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 3 064,89 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2
Pakkevekt: 24 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Hele norges interiør – og møbeldesigner Halvor Bakke har lager kolleksjonen Shades of Telemark for Nordic Flooring.  Shades of Telemark var jakten på de ultimate grånyansene fra Telemark`s fantastiske natur, som skulle gjenskapes nettopp på parkett.  Det var helt naturlig å lete mellom milliarder av stein på taket av Telemark, Gaustatoppen. Gaustatoppen ruver som en majestet, og er et fantastisk skue hvor man ser hele 1/6 av Norge på en klar dag. Helt på toppen,  ned mot Bondal finner Halvor grånyansen han vil gjenskape og glede mange norske hjem med. Parkett Gaustatoppen er det lyseste av Halvor`s design i denne fantastiske kolleksjonen av grå design.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Gaustatoppen er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med varierende spredte kvist.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Klikksystemet er også vokset for å redusere faren for knirk. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Gaustatoppen produkt:

Gaustatoppen er mye mer enn et fjell. Det er en opplevelse. Når du først har besøkt dette magiske fjellet, så lengter du tilbake. Til dette helt spesielle stedet på toppen av Telemark. Med et landskap og en utsikt som brenner seg inn i bevisstheten. Og blir der.

Instagram: #nordicflooring  #Gaustatoppen @nordicflooring

Historien om kolleksjonen Shades Of Telemark:

Telemark har en unik og variert natur fra idyllisk skjærgård til storslåtte fjellvidder. Telemark har også en historie som gjør at mange forbinder Telemark med det «typisk norske». Fra Norges mest solfylte skjærgård «Jomfruland» til Norges mest omtalte fjell «Gaustatoppen», har jeg funnet inspirasjon til min gulv- kolleksjon «Shades of Telemark». Fra urgammel, stor stein helt øverst på Gaustatoppen til 800 år gamle sviller på Heddal Stavkirke har jeg ønsket å sette mitt særpreg på «Shades of Telemark». Nærmere det rot- norske kommer du ikke.

Tresort Eik europeisk
Tykkelse 13,3mm
Bordbredde 182mm
Bordlengde 2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke 25
Sortering Rustikk
Overflate/fdv Mattlakkert
Gulvvarme Opptil 27* max 60 W/m2
Montering G5 klikk
Konstruksjon 3 sjikts
Endedetaljer Ingen fas

Skriv en omtale

Halvor Bakke Parkett Gaustatoppen

Halvor Bakke Parkett Gaustatoppen

FDV dokumentasjon ST

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (644.39k)