Mads Molvik Parkett Grip

749 kr/m2

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 164,61 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 20 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Eik Grip er parkett i fantastisk mørke grå-brun fargetone.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Eik Grip er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 5-8% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Gulvet er av materiale europeisk eik.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G5 valgt. Klikksystemet er også vokset for å redusere faren for knirk. Vi kaller det FastClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Grip produkt:

Navnet på det mørke grå gulvet i Atlantic Collection by Mads kommer fra øysamfunnet Grip beliggende i Atlanterhavet omkring 12 km nordvest for byen Kristiansund. Gulvet har en varm og tøff framtoning som matcher balansen der bebyggelse møter den tøffe rå naturen. Grip har hatt fast befolkning siden 1100-tallet, fra 1897 til 1964 var Grip egen kommune, landets minste både i folketall og areal. I 1964 ble den innlemmet i Kristiansund kommune. I 1974 ble Grip fraflyttet.

TresortEuropeisk eik
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm
Vekt per pakke20kg
SorteringNatur
Slitesjikt3mm
GulvvarmeBørstet og mattlakkert
Montering5G klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljerminifas

Skriv en omtale

Mads Molvik Parkett Grip

Mads Molvik Parkett Grip