Har dere forhandlere?

Nei, vi har ikke forhandlere eller butikker. Da ville prisene på gulvene måtte bli betydelig høyere. Konseptet er topp kvalitet med unike norske design til en oppnåelig pris. For å få til dette må det kuttes i antall ledd. Nordic Flooring er derfor en slags grossist som selger sine gulv direkte til forbruker. Vi kaller det fremtidens gulvhandel.

Hvordan kan jeg se de ulike gulvene?

 

Du kan bestille vareprøver av alle våre gulv som sendes hjem i posten til deg. Det bestiller du enkelt på våre nettsider. Husk at dette er et tilfeldig lite trestykke, men som allikevel gir et godt inntrykk. Vi jobber heller hardt digitalt for å gi deg den beste fremstillingen av gulvet. Dette gjøres ute hos kunder som har montert gulvene med bilder og film.

 

Kan jeg få gratis vareprøver?

 

Vi har dessverre ikke mulighet til å sende deg gratis vareprøver. Vi sender dog ut vareprøver til kostpris. Grunnen til at vi velger å ikke sende ut gratis vareprøver er fordi vi i så tilfelle måtte ta det igjen i økt pris på gulvene. Vi har heller valgt å holde prisene på gulvene så lave som overhode mulig.

 

Hvordan er kvaliteten?

 

«The big mission» er ikke bare rotnorske spesialutviklede design, men også produksjon av de mest slitesterke, holdbare og stabile gulvene. Nordic Flooring`s gulv produseres derfor i all hovedsak i Polen av høyteknologisk, moderne fabrikk som er en av få på verdensmarkedet med «full range» av første klasses sertifiseringer og kvalitets stempel. Les mer…..

 

Hvor produseres gulvene?

 

I all hovedsak produseres gulvene på Nordic Flooring`s fabrikk i Polen. Her produser vi Halvor Bakke `s «Shades of Telemark» og «Industry collection». Nordic Flooring har også 2 fabrikker i Nord – Kina. Disse fabrikkene er blant de mest velrennomerte i Asia og er de som kan produsere kvaliteten vi ønsker. Her får vi blant annet produsert den unike og storslåtte kolleksjonen «old farm» med brede bord, håndskrapt overflate, dypbørstet eik og «pop-up» kvister i plankene. «Arctic» kolleksjonen blir også produsert i Nord- Kina. Når vi har «Limited Edition» blir disse produsert både på de kinesiske fabrikkene og den polske fabrikken.

 

Hvordan designer dere gulvene?

 

Vi i Nordic Flooring er svært glade i natur og stolte av den norske historien. Vi er derfor svært opptatt av å ta vare på begge deler! Det er somregel når vi reiser rundt i Norge at ideer til nye design og overflater dukker opp som «EUREKA». Vi tar inspirasjonen med oss hjem og definerer farger, design etc. før det oversendes til våre fabrikker for utvikling, testing og deretter masseproduksjon. Vi er også svært priviligerte som har hele Norges interiørdesigner og TV3- host Halvor Bakke med på laget. Dette er ikke en jobb for oss, men rett og slett en lidenskap!

 

Hva er leveringstiden?

 

Nordic Flooring tilbyr kanskje markedets raskeste levering av parkett. På vårt norske sentrallager sender vi hver dag ut med PostNord. Og med hjemleveringsavtalen benytter PostNord den raskeste veien til deg som kunde. Etter at varen er sendt ut fra oss blir kolliene scannet på terminal før det automatisk går ut SMS til deg om forslag om utlevering`s dato. Denne kan du svare og evt. endre på.

KVELDSLEVERING: I store deler av Norge er det nå også mulig med kveldslevering uten tillegg i prisen. Denne avtalen inngår du direkte med PostNord når du mottar sms om at gulvet er på vei.