Parkett plank 

886,00 kr/m2

Klikk her for en presentasjon av gulvet

835,00 kr/m2

Midlertidig utsolgt. KJØP NÅ FOR LEVERING I SLUTTEN AV MARS 2020.Klikk her for en presentasjon av gulvet

998,00 kr/m2

Klikk her for en presentasjon av gulvet

929,00 kr/m2

Nydelig 1 stavs parkett i lysnet børstet "hvitvasket" eik. Den pigmentere fargen fremstår jevn, og er et godt valg om man ønsker en parkett som ikke er av tradisjonell eik, samtidig som man ikke ønsker et hvitt inntrykk eller videre beige, grå nyanser. Gulvet er i natur- sortering. Dvs at mengden med kvist og variasjoner på bordene er langt mindre enn på...

798,00 kr/m2

Parkett Oseberg fra Nordic Flooring har en nydelig brunfarge som ikke er for mørk og heller ikke for lys. Dette er en virkelig flott 1 stavs parkett med børstet og mattlakkert overflate, som gir et ekte og naturlig uttrykk. Parkett Oseberg monteres med markedets enkleste klikksystem 5G. Gulvet er 19cm bred og har lengde på 190cm. 14mm tykkelse.

Prisgunstig parkett i særklasse!

Nordic Flooring er en unik norsk merkevare som selger eksklusiv parkett direkte til forbruker. Hvert parkett produkt har en unik historie og er direkte inspirert av enten norsk natur, norsk historie eller værbitte fjellgårder. Nordic Flooring har fire parkett kolleksjoner vi er svært stolte av. Interiørdesigner Halvor Bakke har designet kolleksjonen "Shades of Telemark" med inspirasjon fra Vest- Telemark og Gaustatoppen. Halvor Bakke har gjenskapt grånyansene på stein og værbitt tre til nettopp parkett. Arctic collection er inspirert av Svalbards fantastiske natur som både er spektakulær og voldsom. I denne kolleksjonen finner du de unike, rene hvitnyansene på parkett. Old farm kolleksjonen inneholder wideplank på hele 26cm med overflater som er skrapt og høvlet for hånd. Et mer ekte, naturlig og rotnorsk gulv er ikke mulig å finne! Til slutt har vi industri kolleksjonen som er inspirert av den unike verdensarven på Notodden/ Rjukan. Ta deg samtidig tid til å lese historien om hvert produkt, så lærer du kanskje noe god norsk historie samtidig. Lykke til med ditt valg av Nordic Flooring parkett. Nærmere det rotnorske kommer du ikke. Med Nordic Flooring parkett så bor og lever du godt på norske tradisjoner!