Halvor Bakke Parkett Vinje

898 kr/m2

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 3 241,78 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2
Pakkevekt: 29 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Hele norges interiør – og møbeldesigner Halvor Bakke har lager kolleksjonen Shades of Telemark for Nordic Flooring.  Shades of Telemark var jakten på de ultimate grånyansene fra Telemark`s fantastiske natur som skulle gjenskapes nettopp på parkett.  Vinje er hjertet i Telemark, og naturen i Vest- Telemark er selve definisjonen på det typisk norske! Parkett Vinje er inspirert av de mange slitte og værbitte skur som preger store deler av dette rot-norske område. Parkett Vinje er ikke for mørk og ikke for lys, og passer godt inntil varme – både lyse og mørke veggfarger.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Vinje er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med varierende spredte kvist.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Klikksystemet er også vokset for å redusere faren for knirk. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Vinje produkt:

Vinje er selve hjertet i Telemark. Det blir ikke mer rotekte norsk enn dette. Skog, fjell og innsjøer. Gårder, veier og hytter. Tradisjon og historie overalt. Med Vinje-gulv får du både det urnorske og det moderne.

Instagram: #nordicflooring  #Vinje @nordicflooring

Historien om kolleksjonen Shades Of Telemark:

En urgammel, stor stein helt øverst på Gaustatoppen, 1.883 meter over havet, har gitt Halvor Bakke inspirasjon til å lage kolleksjonen The Shades of Telemark. I steinen fant Halvor de ultimate grånyansene. Hvis den hadde ligget et annet sted, og vært litt mindre, så hadde Halvor tatt steinen med seg hjem.

TresortEuropeisk Eik
Tykkelse13,3mm
Bordbredde182mm
Bordlengde2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke28kg
SorteringRustikk
Slitesjikt2,7mm
OverflatebehandlingBørstet og mattlakkert
GulvvarmeOpptil 60W/m2, 27 grader
MonteringG5 klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerFas langside

Skriv en omtale

Halvor Bakke Parkett Vinje

Halvor Bakke Parkett Vinje

Related Products