Parkett Vemork Natur

898 kr/m2

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 3 241,78 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2
Pakkevekt: 28 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

NB: High-class sortering -fineste sortering med SVÆRT lite kvist!

1-stavs Parkett  eik natur børstet mattlakkert med fas på langside legges raskt, sikkert og enkelt med markedets aller enkleste klikksystem G5. Denne parketten har graderingen high-class sortring, noe som betyr svært lite kvist og med en langt jevnere overflate uten sapwood!!.Med dette gulvet blir den tradisjonelle eikeparketten elegant og trendy, og passer inn i de fleste hjem som ønsker det lille ekstra. Dette gulvet er laget for de klimatiske utfordringene vi har i Skandinavia i forhold til svingninger av relativ luftfuktighet og temperatur-svingninger. Gulvet blir produsert for Nordic Flooring på en av verdens aller beste og største fabrikker i nord- øst Europa, som også produserer parkettgulv for andre verdens ledende gulvleverandører.

Historien om  Vemork produkt:

Vemork – Tungtvannsaksjonen under 2. verdenskrig

Innerst i Vestfjorddalen reiste tidenes største, norske industrigrunder, Sam Eyde, i 1908 en mektig kraftstasjon. Den fremstår i dag som ett majestetisk og vakkert skue. En av 2. verden krigs viktigste sabotasjeaksjoner ble i 1943 gjennomført på nettopp Vemork.   6 norske helter lyktes med det som omtales som «tungvannsaksjonen» - og sprenge tungtvannsfabrikken til Hydro på Vemork. Tyskerne skulle bruke Tungtvannet fra Vemork til å utvikle en atombombe hjemme i Tyskland. Om ikke de 6 norske heltene hadde lykkes med sabotasjeaksjonen, ville muligens historien sett annerledes ut. Parkett Vemork er en hyllest til de norske heltene som sørget for at historien ble slik vi kjenner den.

Historien om The industry collection:

Industry collection er en hyllest til hvordan en grenseløs grunder i 1905 skapte enorme «bølger» som satte i gang den 2. industrielle revolusjon i Norge. Ikke bare utviklet han norgeshistoriens viktigste oppfinnelse, men han bygde også ut hele samfunn med infrastruktur, boliger, skoler og sykehus. Sam Eyde er mannen som skapte «bølgene» som nå er blitt en del av den unike verdensarven. Hans verk har et unikt og varierende innhold og er nå ansett som viktig for hele verden å ta vare på inn i fremtiden.

TresortEik europeisk
Tykkelse13,3mm
Bordbredde182mm
Bordlengde2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke28
SorteringNatur
Slitesjikt2,7mm
OverflatebehandlingMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG5 klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerMicrofas langside
Karakter 
2016-05-31

Et produkt som anbefales!

Gulvet har kommet på plass og det ble et resultat som vi er kjempefornøyde med!

Det var meget enkelt å legge gulvet.

Det er akkurat passe med variasjoner - og denne parketten er helt uten
(skjemmende) store kvister. Vi valgte å la hele stua være omtrent kvistfri.

Har sett et par minimale feil og det var en - 1 - planke av totalt 65 kvadratmeter som måtte legges til side. Denne ble til senere brukt mot vegg.

Til slutt - leveringstid var helt fantastisk - 48 timer fra bestilling til parketten var på plass i en liten vestlandsbygd!
Jeg anbefaler dere på det varmeste til mine bekjentskaper.

  • 1 av 1 fant dette nyttig.

Skriv din omtale!

Skriv en omtale

Parkett Vemork Natur

Parkett Vemork Natur

FDV dokumentasjon IC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (646.51k)

Related Products