Parkett Icefjord natur

849 kr/m2

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 453,61 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 25 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Icefjord fra The Arctic Collection er en av våre store stoltheter. Icefjord er ikke bare et lyst eller tradisjonelt hvitt gulv, men et lyst gulv med en unik særegenhet. Parkett Icefjord er røffere og mer livlig, men allikevel nøytral og sikker. Parkett Icefjord har mer dybde og liv med sine hvite åreringer. Natur- sortering med svært lite kvist. Dette gir ekstra kontraster til den lyse patinaen og fargevariasjonene ellers på selve gulvet. Det er disse kontrastene og fargene som brennes inn under klar himmel og solnedgang over isbreene og naturen langs Isfjord. Parkett Icefjord er det perfekte gulvet om du ønsker et litt røffere, men allikevel svært lyst og eksklusivt uttrykk. Den er slående vakker både inntil lyse og mørke veggfarger. Du får et gulv som er trendy, men allikevel tidløst og litt utenom det vanlige. Parkett Icefjord er et gulv som garantert vil bli lagt merke til! Les også: The Arctic Collection blir til.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Icefjord er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er natur-rustikk. Parkett Icefjord blir fylt med hvit fyllmasse i stede for sort rundt kvister og naturlige sprekker. Dette gir et langt bedre og mer riktig uttrykk totalsett, og gjør gulvet ytterligere mer unikt og tidsriktig!

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

 

Historien om produkt Isfjord :

Isfjorden. Navnet passer perfekt. Svalbards nest lengste fjord er ugjestmild og kald. Men den er også dramatisk vakker. Omkranset av urgamle fjell i mange ulike former, skjærer den seg gjennom det arktiske landskapet før den munner ut i Nordishavet.

Historien om The arctic collection:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

TresortEik
Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke23
SorteringRustikk
OverflatebehandlingMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
Montering5G klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljermicrofas alle 4 sider

Skriv en omtale

Parkett Icefjord natur

Parkett Icefjord natur

FDV dokumentasjon AC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (645.07k)

Related Products