Parkett Svalbard

849 kr/m2

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 453,61 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 26 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Svalbard fra The Arctic Collection er blitt en av våre absolutte bestselgere sammen med parkett Spitsbergen fra samme kolleksjon. Parkett Svalbard har en ren og unik fargetone som fungerer inntil alt, både lyse og mørke farger, kalde og varme. Den er ikke for hvit, men akkurat så hvit at den er moderne og tidløs samtidig. Og den er ikke minst ren i fargetonen, i motsetning til mange andre som enten skjærer mot rosa, gult eller grønt. Når den hvite patinaen med et lite grålig skjær, som man finner på Svalbard,  blandes med den gule europeiske eiken, kan vi med hånden på hjertet si at vi er stolte av å ha skapt det ultimate lyse parkett gulvet! Les også: The Arctic Collection blir til.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Svalbard er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et "oljet utrrykk". Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er natur-rustikk. Parkett Svalbard blir fylt med lys fyllmasse i stede for sort rundt kvister og naturlige sprekker. Dette gir et langt bedre og mer riktig uttrykk totalsett, og gjør gulvet ytterligere mer unikt og tidsriktig!

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om  Svalbard produkt:

Svalbard byr på uforglemmelige sanseopplevelser. Naturen, som er så overveldende at du nesten mister pusten. Følelsen av egen bortkommenhet i de tidløse, fantastisk flotte, men også brutale omgivelsene. Det er som om landskapet roper imot deg: «Du hører ikke hjemme her!».

Historien om The arctic collection:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

TresortEik
Tykkelse14mm
Bordbredde189mm
Bordlengde1860mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke23
SorteringAntikk utgave/Natur
OverflatebehandlingMattlakkert
Gulvvarmemaks 27 grader/ 60W/m2
MonteringUnilin klikk
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljerfas alle 4 sider

Skriv en omtale

FDV dokumentasjon AC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (645.07k)

Related Products