Parkett Spitsbergen

835 kr/m2

Leveringstid 1-5 dager

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 413,15 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 23 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Parkett Spitsbergen fra The Arctic Collection er blitt en av våre absolutte bestselgere sammen med parkett Svalbard fra samme kolleksjon. Parkett Spitsbergen er inspirert av de rene lyse grå skymassene som oppstår i dette magiske og turbulente landskapet. Vi har sammen med den europeiske eiken klart å gjenskape et lyst gulv som har den helt rene lysegrålige fargetonen, uten innslag av kaldt grått, gult, blått eller grønt som nettopp så mange andre produsenter har kommet opp med. Vi har klart å utvikle det perfekte rene lyse grå gulvet som er mulig å utvikle sammen med en allerede gylden eik. Parkett Spitsbergen gir uansett en kontrast og passer derfor perfekt både inntil lyse- og mørke veggfarger.  Vi er ikke veldig overrasket over at dette er blitt en av Nordic Flooring`s virkelige bestselgere! Les også: The Arctic Collection blir til.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Spitsbergen  er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et "oljet uttrykk". Men siden parkett Spitsbergen er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er natur-rustikk.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Spitsbergen produkt:

Det er mye som er spesielt ved Spitsbergen, Svalbards største øy. Noe av det aller mest spesielle er lyset. Det skifter - fort og ofte. De grå skyggene som oppstår i de ustabile vær- og vindforholdene er vanskelige å gjenskape. Men vi har klart det.

Historien om The arctic collection:

Et uberørt landskap. Slående vakkert, men samtidig nådeløst hvis du er uforsiktig: The Arctic Collection springer ut av den helt særegne naturen på Svalbard. En natur som forteller om urokkelighet og bestandighet. Kanskje har den alltid vært der?

TresortEik
Tykkelse14
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke23
SorteringNatur
Overflate/fdvMattlakkert
GulvvarmeOpptil 27* max 60 W/m2
MonteringG5 klikk
Konstruksjon3 sjikts
EndedetaljerFas alle 4 sider

Skriv en omtale

Parkett Spitsbergen

Parkett Spitsbergen

FDV dokumentasjon AC

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (645.07k)

Related Products