Halvor Bakke Parkett Vinje LIMITED EDITION

847 kr/m2

Ikke nok på lager. Ta kontakt med oss for leveringsdato

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Utregning tar høyde for normalt kapp og svinn.

Pris pr pakke: 2 447,83 kr
Kvm pr pakke: 2.89 m2
Pakkevekt: 25 kg

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr

Betal med kort eller faktura

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her må du booke avtale på hverdager. Drop-in lørdager 10-14. Ring oss for å få oppgitt adresse tlf. 40641010.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

Hele norges interiør – og møbeldesigner Halvor Bakke har lager kolleksjonen Shades of Telemark for Nordic Flooring.  Shades of Telemark var jakten på de ultimate grånyansene fra Telemark`s fantastiske natur som skulle gjenskapes nettopp på parkett.  Vinje er hjertet i Telemark, og naturen i Vest- Telemark er selve definisjonen på det typisk norske! Parkett Vinje er inspirert av de mange slitte og værbitte skur som preger store deler av dette rot-norske område. Parkett Vinje er ikke for mørk og ikke for lys, og passer godt inntil varme – både lyse og mørke veggfarger.

Naturlig og ytterligere unikt

Parkett Vinje er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% natulig ut med et «oljet utrrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene. Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er rustikk med varierende spredte kvist.

Maksimal kvalitet i alle ledd

Gulvet produseres for Nordic Flooring (R) på en av verdens største og mest anerkjente fabrikker. Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten.  For at gulvet skal tåle den tøffeste belastningen hva angår spenninger, belastninger og eksponeringer på gulvvarme, er det svensk patenterte klikksystemet Valinge G2 valgt. Klikksystemet er også vokset for å redusere faren for knirk. Vi kaller det safeClick! Se flere av våre unike parkett gulv. Ytterligere info og tips finner du på Nordic Flooring blogg

Historien om Vinje produkt:

Vinje er selve hjertet i Telemark. Det blir ikke mer rotekte norsk enn dette. Skog, fjell og innsjøer. Gårder, veier og hytter. Tradisjon og historie overalt. Med Vinje-gulv får du både det urnorske og det moderne.

Instagram: #nordicflooring  #Vinje @nordicflooring

Historien om kolleksjonen Shades Of Telemark:

En urgammel, stor stein helt øverst på Gaustatoppen, 1.883 meter over havet, har gitt Halvor Bakke inspirasjon til å lage kolleksjonen The Shades of Telemark. I steinen fant Halvor de ultimate grånyansene. Hvis den hadde ligget et annet sted, og vært litt mindre, så hadde Halvor tatt steinen med seg hjem.

Tykkelse14mm
Bordbredde190mm
Bordlengde1900mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Vekt per pakke24
SorteringRustikk
Slitesjikt3mm
Overflate/fdvMattlakkert
Gulvvarmeja, opptil 60W/m2, 27 grader
MonteringG5 limfritt
Konstruksjon3 sjikts
Endedetaljerfas alle 4 sider

Skriv en omtale

Halvor Bakke Parkett Vinje LIMITED EDITION

Halvor Bakke Parkett Vinje LIMITED EDITION

FDV dokumentasjon ST

Her finner du FDV informasjon om Arctic collection gjeldene fra Mars 2016.

Vedlegg (644.39k)

Related Products